Cégünkről

A 2001-ben alapított Virtual-Fruit Kft. különleges zöldségek, gyümölcsök, salátafélék és fűszernövények kereskedelmével foglalkozik.

Elsősorban az újra mindig fogékony kereskedők , éttermek, cukrászdák minőségi friss árukészletéről gondoskodunk. Mindig is fontos szempont volt, hogy partnereinknek a lehető legszélesebb áruválasztékkal tudjunk szolgálni.

Ahogy kitárult a világ és nincs többé elérhetetlen földterület, ez egyre több és többféle növényt jelent. Sőt, a hazai és a külföldi kertészek vállalkozókedve, lelkes és szorgalmas munkája gyümölcseként szinte évente születnek újabb fajták. tthon is találhatók - több növény legjobb tulajdonságainak kiválogatásával - keresztezett létrehozott új fajták, akár gyümölcsök, zöldségek, saláták vagy a fűszernövények tekintetében. Mi azonban azokat az újdonságokat is be tudjuk Önnek mutatni, melyeket a világ más tájainak növényeiből hoztak létre. Régóta szerettünk volna létrehozni egy online piacot is,  hogy széles árukínálatunkkal  minden lelkes és egészséges ételre vágyó zöldség és gyümölcskedvelőnek örömet okozzunk.

Ezért alkottuk meg a www.fruitOnline.hu-t, melynek termékcsoportok szerint rendezett részén Ön is kiválaszthatja a már meglévő kedvenceit, vagy válogathat az egzotikusabb, kevésbé ismert termékek között, megrendelheti kedvenc zöldáruját.